fbpx

Tervetuloa Mielikin metsään

(text in English below)

Metsän väki toivottaa sinut tervetulleeksi retkelle ikiaikaiseen suomalaiseen metsään.

Suomalaiset ovat aina eläneet yhteydessä metsään, metsässä. Tänäkin päivänä suurella osalla suomalaisista on jonkinlainen yhteys metsään. Metsä on muuttanut muotoaan ja paljon metsän merkityksestä on unohtunut ja muuttunut.

Mielikin metsä-blogi on tutkimusmatkani suomalaiseen mytologiaan, kansanrunoihin,  -satuhin ja tapoihin. Pohdin myös niiden merkitystä tänä päivänä, löytyykö sitä vai onko kyseessä vain muinainen taikausko? Mitä metsällä on annettavaa, mitä metsästä voisi oppia? 

Mielikin metsä- retkellä Mielikki, metsän kultainen emäntä, raoittaa verhoa(vai kenties huivia?) metsän ihmeelliseen maailmaan. Mikä on ollut metsän merkitys suomalaisuudelle? Mielikin metsäretkellä kuulet tarinoita muinaisen metsän väestä,  olisiko meillä nykypäivän ihmisillä jotain opittavaa metsän väeltä?  Matkalla tutustumme myös metsän antimiiin ja ihmettelemme metsän parantavaa voimaa.

Folks of the forest welcome you to an adventure!

In ancient times Finns actually lived in the forest, as part of forest. Up to today most Finns have personal connection to the forest, memories of childhood summers, berry picking or

Mielikin metsä- blog is my exploration in to the Finnish mythology, folk tale, folklore and traditions. I evaluate their meaning in today’s world, is there any or is it all just ancient superstition?

Mielikin metsä– forest experience is a trip to the Finnish forest. Mielikki, the golden landlady of the forest lifts the curtain of the magical wonders of the forest. How has the forest influenced the mentality of then Finns? In the Mielikin metsä- forest trip you will hear stories about the folks of the forest, what can we learn from them? During the forest trip we will also get to know yields of the forest and learn more about the healing power of forest.


0 Comments

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *