fbpx

Metsäsynttärit

Metsäsynttärit ovat ikimuistoinen kokemus, joka kaikessa hauskuudessaan tekee myös hyvää. Faktaa on että, luonto tekee hyvää lapsille. Metsäretki rauhoittaa elimistöä ja stressireaktioita, parantaa mielialaa sekä keskittymiskykyä.

Satujen siivin on helppoa tutustua metsään. Suomessa on uskomattoman rikas metsäsatujen perinne, joka herää eloon Mielikin metsäretkellä. Metsän kuninkaan Tapion valtakunnassa maahisten poluilla pääsee tutustumaan muinaiseen suomalaiseen metsään. Metsäsynttäreillä askarrellaan metsän antimista, tutustutaan turvallisesti metsän taikamaailmaan ja opitaan uuttaa luonnon ihmeistä. Synttäriherkut eivät ole koskaan maistuneet yhtä hyviltä kuin metsän keskellä. Synttäriretkieväät kuuluvat hintaan(10 hlö, lisäosallistujat ekstramaksulla) ja omiakin saa ottaa mukaan. Ulkoista synttärit ja saa elämys, joka ei taatusti unohdu. Muistona synttäreistä saatte jälkikäteen sähköpostiin itse otetut metsätaidekuvat.

Hinta: 209€ /10 hlö, lisäosallistujat 19€.

Paikka: Luukki

Tarjoilut: kakku, omenaviipaleita, karjalanpiirakat, mehut/kaakaot, sipsiä ja karkkia, muistathan ilmoittaa erikoisruokavalion etukäteen!

Kysy lisää, suunnitellaan juuri teidän näköiset synttärit.
Metsäsynttäripaketti sopii myös aikuisille, synttäri- tai vaikkapa polttariporukalle!

0 Comments

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *