fbpx

Suomen ensimmäinen mobiilihoitosauna Lovi tarjoaa saunahoitoja, hierontaa, vihdontaa sekä perinnesaunotusta. Hoitosauna Lovi on Sipoonjoen perinnesaunalla. 

” Kokemus oli mielettömän rentouttava ja avasi uusia ajatuksia saunomiseen. Nyt osaan nauttia enemmän ja rauhoittua kotonakin saunan syvimpään olemukseen.”

Sauna on ollut perinteinen paikka hoitaa ja parantaa. 

Hieronta ja saunan lämpö tukevat toisiaan täydellisesti! Saunan lempeissä löylyissä lämmenneet kireät hartiat saavat helpotusta hieronnasta hoitosauna Lovessa, kun lihakset rentoutuvat ja kehoon kertyneet kuona-aineet lähtevät tehokkaasti liikkeelle.

” Vaivuin Lauran hyräillessä saunaloitsuja tilaan, jossa tuntui että olen taas äidin kohdussa tai vähintään kehdossa oman äidin hyräillessä lauluja. Siinä ei tuntunut olevan huolia, ainoastaan ihana rento ja turvallinen tila.”

Hoitosauna Lovi tarjoaa

Saunahierontaa: Saunan lempeissä löylyissä kireät hartiat saavat helpotusta hieronnasta, kun lihakset rentoutuvat ja kehoon kertyneet kuona-aineet lähtevät tehokkaasti liikkeelle. Luontoäidin antimilla, kuten nokkosella ja siankärsämöllä, höystetty suolakuorinta tehostaa hieronnan vaikutuksia. Hieronnan jälkeen saat nauttia hoitosaunan lämmössä turvenaamiosta.

Vihdontaa: Saunan terveyshyödyt, kuten positiiviset vaikutukset sydämelle sekä verenpaineeseen ja hengityselimiin voidaan viedä vielä seuraavalle tasolle ottamalla mukaan luonnonantimet sekä manuaalinen hierontahoito. Vihdonta on yhdistelmä hierontaa, kasvilääkintää sekä aromaterapiaa. Vihdonta lievittää stressiä sekä saattaa parantaa unen laatua. 15 min perinnesaunottajan vihdontaa vastaa ainakin 45 minuuttia klassista hierontaa. Lämpö ja löyly vievät mekaanisen hieronnan hyödyt syvemmälle, tehokkaammin, rentouttaen ja elvyttäen kudoksia, lisäten aineenvaihduntaa, tehostaen verenkiertoa sekä puhdistaen ihoa ja edistäen kuona-aineiden poistumista. Eri puista ja kasveista tehdyt vihdat tuovat vielä kasvien aromaterapeuttisen, hoitavan voiman niin hengityksen kuin ihokontaktin muodossa. Hoitava vihdonta sisältää vihdonnan useilla eri kasveilla hoidettavan tarpeiden mukaan sekä rentouttavan vihtapesun. Lisämaksusta mahdollisuus myös turvehoitoihin sekä yrtti- tai hunajahierontaan. Lue lisää vihdonnasta.

Yrttihierontaa: Yrttihieronnassa luontoäidin antimilla, kuten nokkosella ja siankärsämöllä, höystetty suolakuorinta tehostaa hieronnan vaikutuksia.

Kuivakuppausta: Kuivakuppaushoidossa hieronnan lisäksi käytetään imukuppeja, jotka saavat aikaan alipaineen ja sitä kautta tehostavat kudosten aineenvaihduntaa, lymfa-aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä tuottaa venytystä lihaskalvoille, aktivoiden ja rentouttaen niitä.

Pesuhierontaa:Vaahtopesuhieronta on kokovartalon hellivä vaahtopesuhieronta. Puhdistaa ja rentouttaa. Lempeää lämpöä ja rentouttavia hierontaotteita. Pesijä on kuulunut tiiviinä osana suomalaiseen saunakulttuuriin. Rentoudu ja puhdistaudu aikaisempien sukupolvien tavoin.  Pesussa käytetään kotimaisia ja ekologia saippuatuotteita

Turvehierontaa: Turve on äiti maan lahja.  Mikä onkaan ihanampaa kuin hemmotteleva, hoitava pää- ja kasvohieronta? Siihen päälle vielä saunaperinteessä paljon käytössä ollut turvehoito kasvoille. Turve imee itseensä epäpuhtaudet iholta elvyttäen ihon omia luonnollisia palautumismekanismeja. Turve saa kudosten aineenvaihdunnan tehokkaasti liikkeelle. Turve hoitaa päänahkaa ja hiuspohjaa.  Turve hoitaa tulehduksia ja sopii loistavasti kasvonaamioksi, jonka teho vain voimistuu saunan lämmössä. 

Vihtapesu: Hieronnan jälkeen tehtävässä vihtapesussa koivun suloinen hellivä kosketus sekä tuoksu rentouttaa syvältä. Sopivan lämpöinen vesi valuteltuna hellii ja hoivaa. Vihtapesu puhdistaa niin ihon kuin mielen. Vihtapesu sopii myös omaksi rentouttavaksi elämyshoidokseen.

Perinnesaunotusta: Perinnesaunottaja vie sinut esivanhempien viisauden äärelle. Perinnesaunottaja yhdistää metsän ja saunan parantavan ja eheyttävän voiman. Sauna on ollut perinteinen paikka hoitaa ja parantaa. Väinämöinen, Tietäjä iänikuinen on ensimmäinen saunan lämmittäjä.  Tule kokemaan perinnesaunotuksen palauttava ja virkistävä voima.

Perinnesaunotuksessa metsän puiden ja kasvien hoitava voima yhdistyy saunan palauttavaan ja parantavaan väkeen. Perinnesaunotuksessa hyödynnetään vuodenajan mukaisia kasveja, sekä otetaan huomioon vuodenkiertoon liittyvät perinteet. Hoidon aikana perinteiset saunaloitsut siivittävät sinut löylyn valtakuntaan. Saat yrttikuorinnan, hoitavan vihdonnan sekä rentouttavan vihtapesun. Mahdollisuus myös varata lisämaksusta jalkakylpy, silmahauteet, kuumakivi- tai hunajahieronta tai vaikkapa turvenaamiot.

Hoitosauna Lovi, Hindsbyntie 124, Sipoo – Sipoonjoen Perinnesaunalla

0504050087/ lovi@sauna-akka.fi