fbpx

Ohjelmapalvelut ja elämykset vievät sinut suomalaisen kulttuuriperinteen sydämeen, saunan saloihin sekä metsän ihmeiden äärelle. 

Ohjelma- ja elämyspalvelut muokkautuvat moneen. Metsäseikkailut sopivat koko perheelle, mutta ovat myös elämys vaikkapa työporukalle. Saunaelämykset ovat varmasti unohtumattomia turisteille, mutta Mielikin sauna ja vihdontapalvelut vievät myös suomalaisen saunojan uusiin ulottuvuuksiin.

Metsäretki tarjoaa mahdollisuuden hiljentyä ja rauhoittua ja löytää ilo uuden kokemisesta. Ohjelmapalvelu Mielikki tarjoaa elämyksiä arkeen ja juhlaan. Luokkaretket, päiväkodin metsäseikkailu, syntymäpäivät tai vaikkapa morsiussaunat. 

Tutustu palveluihin, inspiroidu ja kysy lisää ». Räätälöidyt retket, hoidot ja saunaelämykset toivettenne mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!


Mielikin metsä – metsäretki

Suomessa on uskomattoman rikas metsäsatujen perinne, joka herää eloon Mielikin metsäretkellä. Tapion valtakunnassa maahisten poluilla pääset tutustumaan muinaiseen suomalaiseen metsään. Mielikin metsäretki herättää metsän henkiin ja inspiroi luovuutta sekä tarjoaa kurkistuksen suomalaisuuden juurille.

Mielikin metsäretkellä kuljetaan metsässä noin kaksi tuntia vaihtelevassa maastossa.

Retki toteutuu, jos mukaan lähtee vähintään 4 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen retkeä.

Retki sopii perheille, päiväkoti/kouluryhmille, polttariporukoille sekä työyhteisöiden tykypäiville. 

Hinta: 29€/hlö, kysy ryhmätarjous!

Kesto: 2h

Osallistujamäärä: 4-15

Sijainti: Vaakkoin ulkoilualue / ryhmän toiveiden mukaisesti

kauppaan »


Mielikin sauna

Suomalainen sauna on ainutlaatuinen. Saunaperinteen juuret ovat syvällä suomalaisuudessa ja sauna on kattanut koko elämänkaaren. Koko perheen saunaelämys herättää saunan henkiin sekä tarjoaa kurkistuksen suomalaisuuden juurille, niin suomalaisille kuin ulkomaisille matkailijoille.

Ennen saunaa tutustutaan hieman suomalaisen saunomisen perinteeseen, kuullaan saunasatuja ja hiljennytään saunaan sopivaan rauhaan. Saunaloitsut siivittävät löylyn hengen maailmaan, sopivien yrttien tuodessa saunaan tuoksujen hoitavaa maailmaan. Saunomisen välissä vilvoittelemme terassilla viilentävää vuodenaikaan sopivaa juomaa juoden tai talvella mahdollisuuksien mukaan avannossa/lumessa.

Lisämaksusta mahdollisuus myös perinteiseen hoitavaan vihdontaan tai kuumakivihierontaan. 

Hinta: alk 49€/hlö (yli 6 hengen ryhmät 39€/hlö)

Kesto: 1h

Osallistujamäärä: 2-30

Sijainti: Valitsemassanne saunassa, kysy tarkemmin tilan vaatimuksista. Mahdollinen saunamaksu ei sisälly hintaan.

kauppaan »


Väinämöisen parannussauna

Sauna on ollut perinteinen paikka hoitaa ja parantaa. Väinämöinen, Tietäjä iänikuinen on ensimmäinen saunan lämmittäjä.  Tule kokemaan perinnesaunotuksen palauttava ja virkistävä voima.

Perinnesaunotuksessa metsän puiden ja kasvien hoitava voima yhdistyy saunan palauttavaan ja parantavaan väkeen. Perinnesaunotuksessa hyödynnetään vuodenajan mukaisia kasveja, sekä otetaan huomioon vuodenkiertoon liittyvät perinteet.

Hoidon aikana perinteiset saunaloitsut siivittävät sinut löylyn valtakuntaan. Saat yrttikuorinnan, hoitavan vihdonnan sekä rentouttavan vihtapesun.

Mahdollisuus myös varata lisäksi jalkakylpy, silmahauteet, kuumakivi- tai hunajahieronta tai vaikkapa turvenaamiot. Kysy lisää!

Hinta: alk. 99€/hlö

Kesto: 2-3h

Osallistujamäärä: 2-4

Sijainti: Mielikin metsän yhteistyökumppani saunassa  tai valitsemassanne saunassa, kysy tarkemmin tilan vaatimuksista.

Pyydä tarjous


Loitsusauna

Loitsu ovat saunaperinteen ytimessä. Äänen väreily ja sanan voima.

Loitsusaunassa perinnesaunottajan esilaulamat loitsut siivittävät sinut löylyn vietäväksi. Pääset laulamaan halutessasi mukana, opit loitsuperinteestä, koet perinteen mukaisen loitsusaunaseremonian ja opit yksinkertaisen saunaloitsun myös kotiin vietäväksi.

”Terve löyly, terve lämmin!”

Hinta: alk. 49€/hlö

Kesto: 1h

Osallistujamäärä: 4-20

Sijainti: Mielikin metsän yhteistyökumppani saunassa  tai valitsemassanne saunassa, kysy tarkemmin tilan vaatimuksista.


Morsiussauna

Taikaa, unelmia ja ruusuntuoksua, puhdistautumista, vanhan taakse jättämistä ja iloista odotusta . Morsiussaunaan kuuluu ruusukuorinta ja  rentouttava löyly koko porukalle sekä hoitava vihdonta morsiamelle.  Mahdollisuus myös lemmenloitsuihin. Räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Mielikin morsiussauna tarjoaa morsiamelle mahdollisuuden hiljentyä, päästää irti menneestä ja valmistautua uuteen elämänvaiheeseen.  Morsiussauna on elämys joka ei unohdu! Lue lisää blogista.

Hinta: alk 49€/hlö (yli 6 hengen ryhmät alk 39€/hlö)

Kesto: 1-1,5h

Osallistujamäärä: 4-15

Sijainti: Valitsemassanne saunassa, kysy tarkemmin tilan vaatimuksista. Mahdollinen saunamaksu ei sisälly hintaan.

kysy lisää »


metsäsynttäritMetsäsynttärit

Vietä ikimuistoiset synttärit satujen metsässä. Puiden haltijoiden työpajat ja retkiherkut vievät muinaiseen suomalaiseen metsään.

Liikumme metsässä vaihtelevassa maastossa kaksi tuntia, joten tarvitset säänmukaiset maastoon sopivat vaatteet ja jalkineet.

Hintaan kuuluu retken opastus sekä pienet eväsherkut( mehu + pulla). Synttäriherkuista sovimme erikseen erillisen hinnoittelun mukaan. Mahdollista myös tuoda omat eväät. Ryhmän koko 4-8 lasta + 1-2 aikuista. Lisäosallistujat 12€/hlö.

Hinta: 199€/ryhmä

Ryhmän koko: 4-8

Kesto: 2h

Sijainti: Vaakkoin ulkoilualue tai valitsemanne metsä.

kysy lisää »


hoitava metsäHoitava metsä

Metsän uskomaton voimistava, virkistävä, terveyttä- ja hyvinvointia edistävä vaikutus yhdistettynä koko elimistöäsi tasapainottaviin pilates-harjoituksiin. Tämä täytyy kokea. Tulkaa viettämään kokous- tai tyhy-päivää, josta saatte varmasti ammennettua vielä pitkään.

Päivä räätälöidään tarpeidenne mukaan ja siihen voi sisältyä mm. ohjattu metsäkävely, herkullinen lounas, joogaharjoitus tai vaikkapa virkistävä ohjattu löhöilytauko. Kokouspäivän päätteeksi on myös mahdollista päästä palautumaan Mielikin saunaan.

Sijainti: Etelä-Suomessa, kysy lisää!

pyydä tarjous »


Runolaulu-työpaja

Anna äänen ja kalevalaismittaisen runolaulun viedä sinut juurillesi. Esilaulujan ohjaamana tutustumme perinteiseen tapaan viettää aikaa sekä siirtää eteenpäin arvokasta perintöä. Runolaulua varten et tarvitse aikaisempaa laulukokemusta.

kysy lisää »


Hieronta                               Hieronta

Hieronta on yksi luonnollisimmista tavoista hoitaa ja hierontahoidot ovatkin olleet aina osana hoitamisen kulttuuria, myös Suomessa. Varaa aikasi heti ja koe kosketuksen voima!

Saunan yhteydessä tehtynä hieronta todella rentouttaa syvältä. Hierontahoito voidaan tehdä kuumien kivien tai yrttinyyttien( huom, yrttinyytit raaka-aineiden saatavuuden mukaan)avulla, tai se voidaan yhdistää myös hoitavaan vihdontaan.

katso lisää » 


Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Hinnat voimassa 15 km säteellä Länsi-Vantaalta. Muualle lisätään mahdolliset matkakulut.