fbpx

Perinnesaunottaja palveluksessasi. Matkat myyttiseen metsään odottavat. Ohjelmapalvelut ja elämykset vievät sinut suomalaisen kulttuuriperinteen sydämeen, saunan saloihin sekä metsän ihmeiden äärelle. 

Ohjelma- ja elämyspalvelut muokkautuvat moneen. Työpajat sekä luennot metsä- ja saunaperinteen tiimoilta virkistävät tapahtumasi ja antavat uutta perspektiiviä arkisiin hyvän olon ja terveyden lähteisiin. Metsäseikkailut sopivat koko perheelle, mutta ovat myös elämys vaikkapa työporukalle. Saunaelämykset ovat varmasti unohtumattomia turisteille, mutta perinnesaunottaja Lauran eli Sauna-Akan sauna- ja vihdontapalvelut vievät myös suomalaisen saunojan uusiin ulottuvuuksiin.

Metsäretki tarjoaa mahdollisuuden hiljentyä ja rauhoittua ja löytää ilo uuden kokemisesta. Ohjelmapalvelu Mielikki tarjoaa elämyksiä arkeen ja juhlaan. Luokkaretket, päiväkodin metsäseikkailu, syntymäpäivät tai vaikkapa morsiussaunat. 

Tutustu palveluihin, inspiroidu ja kysy lisää ». Räätälöidyt retket, luennot, työpajat, hoidot ja saunaelämykset toivettenne mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Hoitosauna Lovi

Hoitosauna Lovi  tarjoaa saunahoitoja Sipoossa.

Sauna-Akan hoitosaunassa pääset kokemaan  perinnesaunotusta saunahoitojen ja rituaalien muodossa. Varaa aikasi yrttihierontaan, vihdontaan, kuivakuppaukseen, turvehoitoon, pesuhierontaan tai pitkän kaavan perinnesaunotukseen. 


Sauna-Akka

Tilaa  perinnesaunottaja Sauna-Akka tapahtumaasi.

Elämänkaaren ja vuodenkierron seremoniat, saunaparannus ja saunahoidot, luennot ja työpajat saunaperinteestä ja siihen liittyvästä mytologiasta sekä kulttuurista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


Esimerkkejä palveluista:

Loitsusauna

Loitsu ovat saunaperinteen ytimessä. Äänen väreily ja sanan voima.

Loitsusaunassa perinnesaunottajan esilaulamat loitsut siivittävät sinut löylyn vietäväksi. Pääset laulamaan halutessasi mukana, opit loitsuperinteestä, koet perinteen mukaisen loitsusaunaseremonian ja opit yksinkertaisen saunaloitsun myös kotiin vietäväksi.

”Terve löyly, terve lämmin!”

Hinta: alk. 49€/hlö

Kesto: 1h

Osallistujamäärä: 4-20

Sijainti: Mielikin metsän yhteistyökumppani saunassa  tai valitsemassanne saunassa, kysy tarkemmin tilan vaatimuksista. Mahdollinen saunamaksu ei sisälly hintaan.


Morsiussauna

Taikaa, unelmia ja ruusuntuoksua, puhdistautumista, vanhan taakse jättämistä ja iloista odotusta . Morsiussaunaan kuuluu ruusukuorinta ja  rentouttava löyly koko porukalle sekä hoitava vihdonta morsiamelle.  Mahdollisuus myös lemmenloitsuihin. Räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Mielikin morsiussauna tarjoaa morsiamelle mahdollisuuden hiljentyä, päästää irti menneestä ja valmistautua uuteen elämänvaiheeseen.  Morsiussauna on elämys joka ei unohdu! Lue lisää blogista.

Hinta: alk 49€/hlö (yli 6 hengen ryhmät alk 39€/hlö)

Kesto: 1-1,5h

Osallistujamäärä: 4-15

Sijainti: Valitsemassanne saunassa, kysy tarkemmin tilan vaatimuksista. Mahdollinen saunamaksu ei sisälly hintaan.

kysy lisää »


Mielikin metsäsauna

kansanperinne marraskuu

Miten hyödynnät villiyrttejä ja luonnonantimia saunassa? Mielikin metsäsauna tutustuttaa sinut saunaperinteen hoitavaan puoleen ja lähiympäristöstäsi löytyviin luonnonantimiin, joilla voit viedä saunaelämyksesi seuraavalle tasolle niin terveyshyötyjen kuin nautinnon suhteen.

Elämykseen sisältyy ohjattu pyyntiretki saunan lähiympäristöön, josta keräät omat saunayrttisi ja ohjatusti valmistat niistä saunahoitosi, sekä ohjattu hoitosauna hetki.

Hinta: alk 69€/hlö, kysy ryhmätarjous!

Kesto: 3h

Osallistujamäärä: 4-15

Sijainti: Valitsemassanne saunassa, kysy tarkemmin tilan vaatimuksista. Mahdollinen saunamaksu ei sisälly hintaan.

Ajankohta: Toukokuu-syyskuu


Mielikin metsä – metsäretki

kansanperinne marraskuu

Suomessa on uskomattoman rikas metsäsatujen perinne, joka herää eloon Mielikin metsäretkellä. Tapion valtakunnassa

maahisten poluilla pääset tutustumaan muinaiseen suomalaiseen metsään. Mielikin metsäretki herättää metsän henkiin ja inspiroi luovuutta sekä tarjoaa kurkistuksen suomalaisuuden juurille.

Mielikin metsäretkellä kuljetaan metsässä noin kaksi tuntia vaihtelevassa maastossa.

Retki toteutuu, jos mukaan lähtee vähintään 4 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen retkeä.

Retki sopii perheille, päiväkoti/kouluryhmille, polttariporukoille sekä työyhteisöiden tykypäiville. 

Hinta: 29€/hlö, kysy ryhmätarjous!

Kesto: 2h

Osallistujamäärä: 4-15

Sijainti: Vaakkoin ulkoilualue / ryhmän toiveiden mukaisesti


metsäsynttäritMetsäsynttärit

Vietä ikimuistoiset synttärit satujen metsässä. Puiden haltijoiden työpajat ja retkiherkut vievät muinaiseen suomalaiseen metsään.

Liikumme metsässä vaihtelevassa maastossa kaksi tuntia, joten tarvitset säänmukaiset maastoon sopivat vaatteet ja jalkineet.

Hintaan kuuluu retken opastus sekä pienet eväsherkut( mehu + pulla). Synttäriherkuista sovimme erikseen erillisen hinnoittelun mukaan. Mahdollista myös tuoda omat eväät. Ryhmän koko 4-8 lasta + 1-2 aikuista. Lisäosallistujat 12€/hlö.

Hinta: 199€/ryhmä

Ryhmän koko: 4-8

Kesto: 2h

Sijainti: Valitsemanne metsä/ Sipoonkorven kansallispuisto

kysy lisää »


hoitava metsäHoitava metsä

Metsän uskomaton voimistava, virkistävä, terveyttä- ja hyvinvointia edistävä vaikutus yhdistettynä koko elimistöäsi tasapainottaviin pilates-harjoituksiin. Tämä täytyy kokea. Tulkaa viettämään kokous- tai tyhy-päivää, josta saatte varmasti ammennettua vielä pitkään.

Päivä räätälöidään tarpeidenne mukaan ja siihen voi sisältyä mm. ohjattu metsäkävely, herkullinen lounas, joogaharjoitus tai vaikkapa virkistävä ohjattu löhöilytauko. Kokouspäivän päätteeksi on myös mahdollista päästä palautumaan Mielikin saunaan.

Sijainti: Etelä-Suomessa, kysy lisää!

pyydä tarjous »


Runolaulu-työpaja

Anna äänen ja kalevalaismittaisen runolaulun viedä sinut juurillesi. Esilaulujan ohjaamana tutustumme perinteiseen tapaan viettää aikaa sekä siirtää eteenpäin arvokasta perintöä. Runolaulua varten et tarvitse aikaisempaa laulukokemusta.

kysy lisää »


Hieronta                               Hieronta

Hieronta on yksi luonnollisimmista tavoista hoitaa ja hierontahoidot ovatkin olleet aina osana hoitamisen kulttuuria, myös Suomessa. Varaa aikasi heti ja koe kosketuksen voima!

Saunan yhteydessä tehtynä hieronta todella rentouttaa syvältä. Hierontahoito voidaan tehdä kuumien kivien tai yrttinyyttien( huom, yrttinyytit raaka-aineiden saatavuuden mukaan)avulla, tai se voidaan yhdistää myös hoitavaan vihdontaan.

katso lisää » 


Kaikki hinnat sisältävät alv 24%(hieronta alv 0%). Hinnat voimassa 15 km säteellä Länsi-Vantaalta. Muualle lisätään mahdolliset matkakulut.