Itämerensuomalainen saunaseremonia

399,00 

Itämerensuomalaisen kulttuurin ytimessä on sauna. Saunassa ollaan synnytty ja saatu viimeinen pesu. Saunaseremoniassa pääset saunaperiteen juurille.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Suomalainen sauna on ainutlaatuinen. Saunaperinteen juuret ovat syvällä itämeren alueen kulttuureiss. Sauna on kattanut koko elämänkaaren ja rytmittänyt ajankulua viikon, kuukauden tai vaikkapa vuoden sykleissä.

Koko perheen saunaelämys herättää saunan henkiin sekä tarjoaa kurkistuksen itämeren alueen kulttuurin saunaperinteen juurille, niin suomalaisille kuin ulkomaisille matkailijoille.

Ennen saunaa tutustutaan hieman itämerensuomalaisen saunomisen perinteeseen, kuullaan saunasatuja ja hiljennytään saunaan sopivaan rauhaan. Saunaloitsut siivittävät löylyn hengen maailmaan, sopivien yrttien tuodessa saunaan tuoksujen hoitavaa maailmaan. Saunaseremoniassa hyödynnetään erilaisia vihtoja sekä yrttihoitoja. Saunomisen välissä vilvoittelemme terassilla viilentävää vuodenaikaan sopivaa juomaa juoden tai talvella mahdollisuuksien mukaan avannossa/lumessa. Sanotus loppuu puhdistavaan kylvetysrituaaliin.

Hintaan sisältyy kuljetus Leppävaaran rautatieasemalta saunalle ja takaisin, pyyhe, saunotusohjelma, saunaista purtavaa ja alkoholiton saunajuoma. Lisämaksusta mahdollisuus myös perinteiseen hoitavaan vihdontaan tai kuumakivihierontaan.

Hinta: alk 399€

Kesto: 4h

Osallistujamäärä: 2-6

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Itämerensuomalainen saunaseremonia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *